TOS-Actief dolblij met uitbreiding clubgebouw

TOS-Actief is het nieuwe jaar goed begonnen. De voetbalclub uit Amsterdam-Oost opende afgelopen zaterdag op feestelijke wijze de uitbreiding van haar clubgebouw waardoor de club klaar is voor de volgende fase van haar bestaan.

De uitbreiding van het clubgebouw is aan het oude gedeelte waar onder andere de ouwe kleedkamers en de kantine zich bevinden aangebouwd. Door de uitbreiding heeft TOS de beschikking over zes nieuwe kleedkamers en een nieuwe bestuurskamer. “We hebben er door de uitbreiding ruim 200 vierkante meter aan ruimte bij gekregen”, zegt voorzitter Tom Fresen.

tos3

“Toen ik hier in 2009 begon als voorzitter lagen er al plannen om het clubgebouw uit te breiden. Nadat we eindelijk de financiën op orde hadden gekregen konden de eerste palen de grond in en dat heeft nu geleid tot deze prachtige aanbouw.”

tos2

Het clubgebouw is gefinancierd volgens de 1/3-regeling. De regeling waarbij een derde deel door de gemeente wordt betaald, een derde deel door de club en het overige deel kan dan bij de bank worden geleend. “Het derde deel hebben wij niet bij de bank geleend maar volledig met crowdfunding binnengehaald. Leden konden obligaties kopen en op deze manier hebben we 150.000 euro op gehaald. Ik ben heel blij dat we zoveel geld binnen hebben kunnen.”

Verslag: Jurgen Boegborn

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)