TOS-Actief (Zondag 1) wint van BSM en behoudt promotiekansen

TOS-Actief boekte op dinsdag 23 april een belangrijke overwinning in de strijd om promotie naar de 3e klasse zondag. In een spannende wedstrijd werd BSM met 2-0 verslagen.

De eerste helft was gelijkwaardig met kansen voor beide teams. BSM had zelfs de grootste kans op de openingstreffer, maar wist deze niet te verzilveren. TOS-Actief was dreigend via corners en vrije trappen, maar trof het doel niet.

Na de rust was TOS-Actief de bovenliggende partij. Aanvoerder Alberto Pescara brak de score al na twee minuten met een fraaie schot. Ook de 2-0 liet niet lang op zich wachten en kende opnieuw Pescara als doelpuntenmaker! Waar de corners in de eerste helft al veel gevaar met zich meebrachten, werd dit uiteindelijk beloond in de tweede helft. Zo stonden de mannen van Robert Macdonald na een uur spelen op een comfortabele 2-0 voorsprong. Het laatste half uur kon BSM het tempo niet meer bijhouden en kende TOS weinig tot geen slordigheden aan de bal. TOS-Actief vergat in de slotfase zichzelf te belonen. Door deze overwinning behoudt TOS-Actief de tweede plaats op de ranglijst en verkleint het de achterstand op koploper DSS tot twee punten.

Volgende week – zondag 12 mei – wacht een belangrijke wedstrijd tegen DSS. Wint TOS-Actief, dan nadert het kampioenschap wel heel erg dichtbij.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)