Trainer Charles Loots gaat spelen bij SCW

Charles Loots werd ruim een week  geleden ontslagen als trainer van SV Marken. Nadat Marken was verslagen door Aalsmeer in de nacompetitie en degradeerde naar de twee klasse besloot de club al na een jaar te stoppen met Loots als hoofdtrainer.

De 46-jarige Loots besloot om op de laatste dag van de overschrijvingstermijn toch weer te gaan voetballen. Hij koos voor zaterdag derde klasser SCW in Rijsenhout. SCW-trainer Lex van der Horst zegt tegen Voetbal in Aalsmeer: “ Hij is een verlengstuk in het veld, leep en kopsterk in het veld. Juist wat we nodig hebben.”

Loots: “Zaterdag belde Lex (van de Horst, red.) me op om me een hart onder de riem te steken. Toen ik zei dat ik weer wilde gaan voetballen zei hij dat hij nog wel een ervaren spits kon gebruiken. Ik stond nog ingeschreven bij CTO dus dat hebben we toen maar even snel geregeld. Ik heb zin om weer zelf te spelen”

Het trainersvak zet Loots zeker niet uit zijn hoofd. Loots: ” Ik zit in de wachtkamer. Iedere club is wel zo’n beetje voorzien. Het  is jammer dat ik in november twee clubs heb afgezegd en zelfs zes weken geleden heb ik nog nee gezegd tegen een zondagclub. Ik ging er vanuit dat ik ook komend seizoen weer bij Marken aan de slag zou gaan. Het is jammer, erg jammer. Maar wie weet wat er allemaal gebeurt de komende maanden. In de winterstop gebeurt er ook meestal wel iets.”

SCW versterkte zich verder  Steven de Pineda (Hoofddorp), Niek den Breejen (Alphense Boys), Ralf Boesveld (DIOS) en Rodney van Steijn (Overbos).

Richard de Waal, Jim Biesheuvel en Barry van de Heuvel gaan in een lager elftal spelen. Bart Laska stopt helemaal.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)