Home / Algemeen / Trainer Hans Zwaal drie jaar langer bij Taba

Trainer Hans Zwaal drie jaar langer bij Taba

Zondag vijfdeklasser staat de komende drie seizoenen ook onder leiding van Hans Zwaal. De oefenmeester verlengde afgelopen week zijn contract bij de club met wie hij momenteel strijdt om het kampioenschap.

Zwaal is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer. Hij volgde de vorig seizoen vertrokken Rudy Driel op en staat momenteel met Taba bovenaan in de vijfde klasse D. Taba-voorzitter Remco Geesken is dan ook heel blij dat Zwaal de komende jaren aan Taba verbonden blijft. “We willen niet alleen heel duidelijk het vertrouwen in Hans uitspreken, maar ook een sportieve basis creëren waarin wij met onze zondag 1 in drie jaar willen promoveren naar de derde klasse. Hans kent een lange historie bij Taba en is die jaar al uiterst succesvol begonnen aan zijn eerste jaar als hoofdtrainer. We hebben inmiddels een forse en sportief gezonde jeugdafdeling en willen zeker voor de talentvollere spelers uit die sectie een goed en uitdagend podium neerzetten.”

“We zijn druk bezig om de overige technische staf samen te stellen”, vervolgt Geesken. “Hierbij leggen we de nadruk op de oude jeugd en de het tweede elftal die voor ons als kweekvijver moeten dienen voor het eerste elftal. Daarnaast krijgen we volgend seizoen een kunstgrasveld waardoor we ook qua accommodatie meer aanhaking krijgen bij de andere clubs in de Watergraafsmeer. Taba zal altijd een gezellig club blijven maar we willen de komende jaren ons ook op sportief vlak meer laten gelden.”

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto: Remco Geesken

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend