Trainer Jesse Donker verlengt bij RKDES

Zondag vierdeklasser RKDES heeft het contract van trainer Jesse Donker verlengd. De 35-jarige oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen in Kudelstaart en sluit de eerste seizoenshelft met de club op een gedeeld tweede plaats in de zondag vierde klasse F.

RKDES kreeg na afgelopen seizoen te maken met een leegloop, waarvan een groot deel naar competitiegenoot FC Aalsmeer. “Met een sterk verjongde en vernieuwde selectie, met veel Kudelstaartse roots, heeft Donker de sfeer en voetbalplezier teruggebracht bij RKDES”, zo laat de club weten in een reactie.

Naast de tweede plek in de zondag vierde klasse F, met vier punten achterstand op koploper Sporting Martinus, gaan de Kudelstaarters ook aan de leiding in de tweede periode. Hierin is RKDES met vijf zeges uit evenzoveel wedstrijden nog foutloos. “Donker heeft zijn eigen gedrevenheid over weten te brengen op de spelersgroep, zodat de Kudelstaartse toeschouwers al vaak hebben genoten langs de lijn”, luidt het persbericht.

De Technische Commissie van RKDES is erg tevreden over de prestaties onder leiding van Donker, wat resulteerde in een contractverlenging afgelopen week. “Het bestuur van RKDES feliciteert Jesse Donker met deze verlenging, wenst een ieder hele fijne feestdagen en hoopt op een goed vervolg na de winterstop.”

Foto Jaap Maars

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!