Trainer Kruithof houdt het voor gezien bij Sporting Almere

Trainer/coach Peter Kruithof die dit seizoen voor het eerst de leiding had bij het Almeerse Sporting Almere dat uit komt in de zondag zesde klasse B heeft besloten als coach niet verder te gaan bij die club. Hij verzamelde in de competitie tot nog toe acht punten uit elf duels.

De aanleiding is dat zijn spelers hun afspraken met hun trainer veelvuldig niet nakwamen en dat was niet meer te tolereren aldus Kruithof die z’n nek had uitgestoken maar erg weinig medewerking kreeg van zijn spelers.

De trainer coach had hier echter meer van verwacht maar dat was helaas niet zo. Kruithof :”ik ben een trainer die best wel tolerant is maar het liep gewoon de spuigaten uit. Het kan toch niet zo zijn dat ik na de wedstrijd nog alle kleding moet verzorgen en mee moet nemen. Nee ik ben best wel wat gewend maar dit ging me te ver.” Kruithof nam  op een nette manier afscheid van de club en wenst ze alle succes voor de toekomst.

Op de vraag hoe nu verder zei de trainer/coach “ ik ga nu lekker m’n wedstrijdjes kijken waar ik wil en ga dit tussendoortje snel vergeten!”

Afgelopen  zaterdag was Kruithof al weer te vinden op de Almeerse sportvelden en genoot zichtbaar van de wedstrijden en deelde zijn ervaringen met andere sportvrienden. Over zijn toekomst als trainer was hij vrij duidelijk. Kruithof: “Alles staat met goede afspraken en daar hecht ik heel veel waarde aan!”

Binnenkort start Het Amsterdamsche Voetbal weer met de bekende trainerscarousel.

Verslag Herman de Wit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)