Trainer Mo El Bouziani vertrekt aan het einde van het seizoen bij Purmersteijn

Mo el Bouziani vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Purmersteijn. De trainer-coach is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de club uit Purmerend. De vierdedivisionist heeft het nieuws nu al bekendgemaakt, zodat de blik na het vrije weekend weer op de herstart van de competitie kan.

El Bouziani kwam in 2021 naar Purmersteijn, nadat hij vijf jaar trainer was van Zwaluwen’30. Purmerstijn is erg tevreden over de positieve samenwerking met El Bouziani, maar de trainer-coach heeft ervoor gekozen om de samenwerking niet te verlengen. El Bouziani: ,,we evalueren altijd in oktober. Ik wilde snel duidelijkheid geven en heb toen ook mijn intentie aangegeven. Ik heb het super naar mijn zin, het klikt heel goed. We hebben, toen de samenwerking startte, een driejarenplan met elkaar opgesteld. Ik heb me daar aangehouden. We willen beiden voor zijn dat we het misschien straks niet meer zo naar ons zin hebben.”

Het nieuws komt relatief gezien snel naar buiten, waarbij de club ook een bericht plaatste. ,,Ik wilde het nieuws eigenlijk nog niet brengen, maar een aantal mensen wisten er van en de spelersgroep moet het van mij horen, niet via-via. Het geeft de club nu ruimte om rustig naar een nieuwe kandidaat te zoeken. Iedereen kan nu weer vooruit kijken.”

De inwoner van Zwaag heeft nog geen nieuwe club gevonden. “Ik heb hier heel mooie jaren”, sluit hij af. ,,Ik wens de club alvast veel succes in de toekomst en voor mezelf zie ik wel wat er op me af komt. Misschien wel een jaar niets. Alleen bij een heel mooie club met ‘alles erop en eraan’ ga ik nadenken.”

Purmersteijn bezet momenteel de achtste plaats in de Vierde Divisie A. Zaterdag 28 oktober hervat de ploeg uit Purmerend in Huizen de competitie.

Archieffoto: José Mol

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)