Home / Algemeen / Trainer Pieter van Netten verruilt Fortius voor TOB

Trainer Pieter van Netten verruilt Fortius voor TOB

Pieter van Netten  is komend seizoen trainer van zaterdag vierdeklasser TOB. Van Netten, momenteel nog werkzaam bij Fortius, volgt Dick Trock op bij de club uit Amsterdam-Noord.

Trock was de laatste twee jaar trainer van TOB. Eerder werd al bekend dat de club en trainer niet met elkaar verder zouden gaan. In de 51-jarige Van Netten heeft de club dus een opvolger gevonden. De nieuwe trainer heeft een rijk voetbal verleden.  In de jeugd  kwam Van Netten uit voor asv Arsenal en Ajax. Bij de senioren was hij actief voor  Zeeburgia, EDO, De Zwarte Schapen. Ook speelde hij nog twee jaar in betaalde voetbal bij HFC Haarlem. Zijn terugkeer in het amateurvoetbal ging via OSV, Sloterplas, Hilversum en Blauw Wit.

Als trainer begon hij bij Blauw Wit (A1) e WFC (B1) voordat hij Buitenveldert voor het eerst de hoofd-verantwoordelijke was bij een eerste elftal. Drie seizoen was hij trainer van Fortuna Wormerveer en daarna ook drie jaar bij Zaanlandia en drie bij Saenden. Bij zijn huidige club, Fortius, was hij pas een jaar aan de slag.

Pieter van Netten

Diverse kandidaat-trainers hebben zich de afgelopen weken aangemeld om trainer van TOB te worden. Het voltallige voetbalbestuur heeft uiteindelijk met meerdere goede kandidaten een gesprek gevoerd. Pieter van Netten kwam daarbij als beste uit de bus. Na een tweede gesprek werden ook de nodige details geregeld en kon deze week het contract ondertekend worden.

Het Voetbalbestuur is dan ook uitermate tevreden Pieter van Netten te kunnen presenteren als nieuwe trainer van TOB.

Send this to a friend