Home / Algemeen / Reis voor 2 personen naar Parijs voor ‘Speler van het Jaar’ dankzij Trainingskampen.nl

Reis voor 2 personen naar Parijs voor ‘Speler van het Jaar’ dankzij Trainingskampen.nl

Op zaterdag 22 augustus wordt na het Kampioenschap van Amsterdam bekend gemaakt wie er met de prijs voor beste speler van Amsterdam vandoor gaat. Voor de winnaar is dit jaar door Trainingskampen.nl een prachtige prijs ter beschikking gesteld. De winnaar krijgt namelijk een reis voor 2 personen naar Parijs aangeboden met bezoek aan een wedstrijd van Paris Saint-Germain, de club van superster en oud-Ajacied Zlatan Ibrahimovic en Amsterdammer Gregory van der Wiel.

Daan Sutorius (AFC), Dennis Darnley (WV-HEDW), Bram Owusu (AMVJ), Mo Ajnane (Chabab), Randy Sanches (ZSGO/WMS), Max van Wakeren (Swift), Dennis Kaars (De Dijk), Daniel Schermer (Purmersteijn), Alex de Bruijne (JOS) en Gino Pique (Zeeburgia) zijn de tien spelers die kans maken op deze reis.

Trainingskampen580-72

Trainingskampen.nl verzorgt al jaren trainingskampen voor voetbalteams, hockeyelftallen en atletiekverenigingen op meer dan 100 verschillende locaties in Europa. Doordat Trainingskampen.nl al sinds 2004 goede contacten onderhoudt zijn de faciliteiten altijd van een goede kwaliteit en kunnen ze tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Naast amateurclubs, waarvan ook een aantal uit Amsterdam, maakten ook grote clubs zoals Ajax en Manchester United al eens gebruik van de diensten van Trainingskampen.nl.

Wie er komend seizoen mag genieten van de sterren van PSG in het prachtige Parc des Princes stadion en Parijs, wordt op 22 augustus bekend gemaakt tijdens de Awardshow direct na afloop van het Kampioenschap van Amsterdam.