Transfer Fred Benson naar De Dijk afgeketst

De Dijk kan de tweede seizoenshelft toch geen gebruik maken van de diensten van Fred Benson. De 33-jarige aanvaller bereikte dinsdagavond een akkoord met de clubleiding, maar het papierwerk kwam niet rond met de KNVB.

Benson zat sinds de zomer zonder club nadat zijn contract (op amateurbasis) was afgelopen bij RKC Waalwijk. Omdat het geen officieel contract betreft, is er geen mogelijkheid om een tussentijdse overstap te maken. “Dat kan vanaf volgend seizoen uiteraard wel, maar dat is nog niet het geval”, zegt bestuurslid Said Bentohami.

Dat zijn komst niet doorgaat, betekent niet dat de club met de handen in het haar zit. “Met zijn ervaring was Benson een welkome aanvulling, maar met de selectie die wij nu hebben zijn we ervan overtuigd ons te kunnen handhaven. Aanvallend is er geen absolute noodzaak dat er iemand bijkomt, nu El Gourari, Tayeb en El Aamrani zijn teruggekeerd.”

Wel hoopt de club voor het sluiten van de transfermarkt (31 januari) nog een keeper aan de selectie toe te kunnen voegen.

Foto: Orange Pictures

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)