Home / Algemeen / Twee deelnemers vijf goed, maar jackpot groeit naar 300 euro!

Twee deelnemers vijf goed, maar jackpot groeit naar 300 euro!

Twee deelnemers kwamen afgelopen weekend in de buurt van de jackpot. Twee personen die er vijf goed hadden was echter niet voldoende voor het uitkeren van de jackpot. Deze groeit dankzij Nederbet komend weekend dus naar 300 euro.

Luc van Bolderik (Beursbengels) was al twee keer eerder winnaar van de jackpot, maar nu kwam hij een juiste voorspelling te kort. Hij struikelde over de laatste wedstrijd. Hij liet AGB in de topper in 3C winnen van ZSGOWMS, maar de ploeg van Rob Rijnink won met 0-1. Ook Marcel Havermans (Amstelveen Heemraad) had er vijf goed. Hij ging de mist in bij het duel Legmeervogels – DCG (1-0).

Komend weekend dus weer een nieuwe kans en een jackpot van 300 euro! Succes! Gebruik ook onze klassenpagina om tot een juiste prognose te komen.

Meedoen met de HAV Poule is erg eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is gratis lid te worden van Nederbet via onze site. Nieuwe leden ontvangen bij hun eerste storting tevens een bonus van 25 euro. Als je een username hebt aangemaakt vul je als reactie op ons bericht (via de website of onze Facebook pagina/groep) je voorspelling en username in. Zonder username is je voorspelling niet geldig. Kijk voor alle spelregels op de HAV Poule pagina.

Voorbeeld: pietje53 1-1-x-2-1-2

Veel succes allemaal met de eerste HAV Poule van dit seizoen. De wedstrijden voor het weekend van 20 en 21 september zijn de volgende:

Schermafbeelding 2014-10-08 om 11.50.10