Home / Algemeen / Twee goals Ajnane niet genoeg voor zege Chabab tegen Hollandia

Twee goals Ajnane niet genoeg voor zege Chabab tegen Hollandia

In de hoofdklasse heeft koploper Chabab op Sportpark Riekerhaven tot twee keer toe een voorspong verspeeld tegen Hollandia. In Amsterdam werd het 2-2. Beide doelpunten van Chabab kwamen op naam van Mohames Ajnane. De tweede kwam vanaf elf meter.

Door het gelijkspel is Chabab de koppositie kwijt geraakt aan Quick (4-0 overwinning tegen De Dijk). De ploeg van Alami Ahannach blijft echter nog steeds ongeslagen.

JBE_ Chabab (4)

Na een eerste helft met weinig kansen kwamen de Amsterdammers vlak voor rust op voorsprong door Mohamed Ajnane. Na rust zijn de kansen in eerste instantie schaars en hoopt Chabab op een tweede treffer. Hollandia wordt sterker  en Chabab ontsnap in eerste instantie aan de gelijkmaker. Die valt uiteindelijk toch als Bart Spil een kwartier voor tijd uit een corner de 1-1 binnen kopt.

JBE_ Chabab (6)

Chabab oogt zeker niet verslagen en vijf minuten na de gelijkmaker schiet Ajnane vanaf elf meter zijn tweede van de middag binnen (2-1). Genoeg voor de drie punten is het niet. Toni Bosman zorgt met zijn kopbal voor de 2-2 eindstand.

Kijk voor alle uitslagen, de stand en heet programma op de klassenpagina van de zondag hoofdklasse.

JBE_ Chabab (7)

Foto’s John Beckman