Home / Algemeen / Twee spelers AORC/Lebo Vastgoed naar EK zaalvoetbal

Twee spelers AORC/Lebo Vastgoed naar EK zaalvoetbal

Bondscoach Marcel Loosveld heeft vandaag (woensdag) zijn definitieve selectie bekend gemaakt voor het EK zaalvoetbal in Antwerpen. Het Amsterdamse AORC/Lebo VAstgied levert twee spelers: doelman Ennes van Maasbommel en Zaid El Morabitti.

Het Europees Kampioenschap start op dinsdag 28 januari. Nederland speelt dan de openingswedstrijd tegen Rusland.. Twee dagen later is Rusland in Antwerpen de tegenstander. De eerste twee van iedere poule gaat door naar de kwartfinale. De laatste keer dat Nederland op een EK in actie kam was in 2005.

Oranje deed in totaal vier keer mee met als beste prestatie de vierde plaatst in 1999. DE finale is op zaterdag 8 februari. Nederland won onlangs twee keer van Hongarije en oefent op 22 januari nog tegen de huidoige Europees Kampioen: Spanje.

De complete selectie val Loosveld ziet er als volgt uit: Ennes van Maasbommel en Zaid El Morabiti (AORC/Lebo Vastgoed), Pieter Grimmelius, Oualid Saadouni en Jamal El Ghannouti (CFE/VDL Groep), Nigel Wijdenbosch (FCM/Dichtbij.nl), Mohammed Allouch, Samir Makhoukhi en Najib El Allouchi (FCK/De Hommel), Amir Molkârâi, Mohamed Darri en Yoshua St.Juste (Hovocubo), Karim Mossaoui (TPP-Rotterdam), Mohamed Attaibi (Futsal Topsport Antwerpen (België).

 

Foto: knvb.nl