Twisker (De Dijk) ziet selectie uitdunnen

Na een turbulente week bij tweededivisionist De Dijk met het opstappen van het bestuur stond trainer Jochem Twisker gisteravond (donderdag) voor het eerste deze week met zijn  spelers op het veld. Ten opzichte van vorige week sloot alleen Chakib Tayeb weer aan bij de groep. “We hebben getraind  en dat is al nieuws op zich.”

Twisker bleef de hele week in het ongewisse welke spelers de club trouw zouden blijven en wie er op de enige training ter voorbereiding op het duel met HHC Hardenberg zou verschijnen. Gisteravond (donderdag) kreeg hij daar een antwoord op. “Alleen Chakib Tayeb is weer aangesloten ten opzichte van vorige week. Achmed Ahahaoui, Nabil el Gourari, Giovanni Sabajo en Mostapha el Aamrani waren er wederom niet bij. Zij moeten maar in gesprek gaan met de club over hun toekomst. Ik reken niet meer op hun terugkeer. ”

Maandag ging de training niet door omdat de selectie een gesprek had met de opgestapte hoofdsponsor Heino Braspenning en dinsdag ging de training niet door wegens de inmiddels veel besprokene Algemene Ledenvergadering waarin het bestuur opstapte.

Zaterdag tegen HHC ontbreken verder de geschorsten Frank Schilder en Tony Tol. Jeroen Verhoeven heeft nog steeds last van zijn schouder en zal na de wedstrijden tegen Rijnsburgse Boys en AFC ook zaterdag ontbreken.

Na een serie tegenvallende resultaten is De Dijk afgezakt naar de twaalfde plaats in de Tweede Divisie. Uit de laatste vijf wedstrijden werden maar drie punten gepakt.

Foto Rob Beense | Jochem Twisker

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!