Uitslagen tweede dag Amsterdam Indoor

Op de tweede dag van het Amsterdam Indoor was het de beurt aan de ploegen uit de derde tot en met de zesde klasse. Buiten Abcoude waren het louter Amsterdamse clubs die de strijd aan gingen. OSV zondag 1 was goed op dreef en won alle drie de poulewedstrijden en gaat soeverein door naar de finaledag. Deze finaledag wordt gehouden op zaterdag 29 december en zal worden gefilmd door Het Amsterdamsche Voetbal.

Buiten OSV was het Voorland zaterdag 1 dat in poule C met 6 punten ook de volgende ronde bereikte. Opvallend, omdat Voorland op het laatste moment aan het deelnemersveld werd toegevoegd, door de afzegging van Ouderkerk.  In de andere poule waren FC Amsterdam (zat) en VVA/Spartaan (zat) te sterk voor DWS (zon). Met 7 punten zijn beide teams geplaatst voor de volgende ronde. Vlug en Vaardig en DWS mogen nog hopen op de finaleronde, omdat er van de nummers drie in de poule nog twee ploegen door mogen. Zondag is er nog een poule, daarna zal pas duidelijk zijn welke nummers drie door gaan. Voor alle uitslagen en standen verwijzen wij u naar de pagina van het Amsterdam Indoor, te vinden op: https://www.hetamsterdamschevoetbal.nl/amsterdam-indoor-boardingtoernooi/

FC Amsterdam door naar finaledag

Het was een sportieve en goede voetbalavond. Morgen is het weer de beurt aan de topklasse tot en met de tweede klasse. Aanvang 14.00u.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!