Uli Landvreugd ook volgend seizoen trainer van AFC

Uli Landvreugd is ook volgend seizoen trainer van tweededivisionist AFC. Vrijdagavond werd tijdens het jaardiner van de club de contractverlenging van de 47-jarige oefenmeester bekend gemaakt.

Landvreugd is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als eindverantwoordelijke bij de club waar hij eerder speler en jeugdtrainer was. Na avonturen bij Voorland, De Dijk, SVW’27, Blauw-Wit Amsterdam, Barnet (assistent), Eemdijk en Hooglanderveen keerde hij afgelopen zomer terug op Sportpark Goed Genoeg.

Onder zijn leiding presteert AFC uitstekend. De Amsterdammers gaan aan kop in de Tweede Divisie, met twee punten voorsprong op achtervolger IJsselmeervogels. Bovendien werden er in de TOTO KNVB Beker successen behaald door Telstar (5-0) en TOP Oss (1-0) te verslaan, waarna Willem II in de laatste zestien te sterk bleek.

De jarige club – viert vandaag haar 124ste verjaardag – lijkt de succesformatie van dit seizoen bij elkaar te houden, want naast Landvreugd hebben ook dertien spelers uit de huidige selectie laten weten de club trouw te blijven.

Foto: Tom Poederbach

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC