Uniek: Drie Amsterdamse landskampioenen en drie schalen samen op het gala!

Het zal een bijzonder moment worden aanstaande maandag op het tweede gala van het Amsterdamsche Voetbal. Amsterdam kent dit jaar het unieke aantal van drie landskampioen. Iets dat nog nimmer vertoond is. Het Amsterdamsche Voetbal brengt aanstaande maandag de drie kampioenen bij elkaar!

AFC was op 19 april de eerste kampioen (zondagamateurs).  Een week later werd Ajax voor de vierde keer op rij landskampioen en  op 3 mei werden, toch nog onverwacht,  de vrouwen van Buitenveldert  voor het eerst in haar historie landskampioen.

Wethouder Sport Eric van der Burg zal op het Gala alle kampioenen huldigen. Voor de landskampioenen (AFC en Buitenveldert) zal er een apart moment zijn gezien  deze unieke gebeurtenis. Beide clubs zullen met de schaal het podium betreden.

Hennie Henrichs, voorzitter va Ajax, zal tevens aanwezig zijn met de schaal van de landskampioen zodat we een uniek moment van drie Amsterdamse landskampioen vast kunnen leggen.

Kaarten voor het gala zijn verkrijgbaar via info@hetamsterdamschevoetbal.nl  of klik hier voor alle informatie omtrent het gala.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)