UNIEK! HAV en KNVB brengen bekerloting voor het eerst LIVE in beeld

Op dinsdag 10 januari 2017 zal bij Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel de loting plaatsvinden voor de derde ronde van de KNVB beker van het district West 1. Voor het eerst in de historie van het bekertoernooi zal de loting LIVE worden uitgezonden.

Het Amsterdamsche Voetbal en de KNVB gaan samen een uitzending maken rondom de loting. Hoofdredacteur van Het Amsterdamsche Voetbal Mathijs Groenewoud: “Wij vinden het bekertoernooi heel belangrijk en besteden er al vijf jaar veel aandacht aan. Ook kon iedereen de loting altijd live bij ons volgen. Nu willen we het nog meer aandacht geven en hebben samen met de KNVB besloten de loting ook in beeld te brengen.”

De loting zal net zo gepresenteerd worden als de loting van de ‘grote’ KNVB beker. Jasper Bulters, verantwoordelijk voor het bekertoernooi van het district West 1: “We kijken er erg naar uit om de loting voor het eerst ook in beeld te brengen. Iedereen kan het zo volgen. We gaan ook alle attributen gebruiken die je normaal bij FOX op TV ziet. De balletjes met logo’s die we normaal voor de profclubs gebruiken worden nu bedrukt met de namen van de amateurclubs. Het geeft het toernooi een mooi aanzien.”

Voor de loting van de districtsbeker zal gebruik worden gemaakt van de 'echte' ballen
Voor de loting van de districtsbeker zal gebruik worden gemaakt van de ‘echte’ ballen

Op 10 januari zitten er nog 32 teams in de ballenbak. Vanaf 20:00 uur is de loting live te volgen via de website van Het Amsterdamsche Voetbal en onze social media kanalen. Diverse trainers zullen worden uitgenodigd om aan tafel hun reactie te geven op de loting.

Bulters: “De loting is openbaar dus iedereen is natuurlijk van harte welkom bij Paardenburg. En mocht je niet kunnen, dan kun je nu voor het eerste live meekijken.”

Klik hier voor alle uitslagen van het bekertoernooi en zie wie er op 10 januari in de koker zitten.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)