Voetbaltraining

Urban Talent opent met gelijkspel tegen Atletico Club Amsterdam

Nieuwkomer Sportclub Urban Talent wist op de eerste officiële speeldag een 2-2 gelijkspel te halen. Beide clubs waren gebrand op de overwinning. Met veel strijd en passie werd de eindstreep gehaald en de punten verdeeld.

Zowel Urban als Atletico hebben als thuishaven Spark United. Spark United is het sportverzamelgebouw op Sportpark de Eendracht aan de Bok de Korverweg. Beide teams waren op het veld aan elkaar gewaagd en speelden op het scherpst van de snede. Na een overtreding op Jamal Limon was het Omar Limon die voor de 1-0 kon zorgen. Chester Stewart tikte op aangeven van Guininhio Wong Fat de 2-0 binnen voor Urban.

Atletico gaf zich niet gewonnen en kon de aansluitingstreffer via Ammar Mousa maken: 2-1. Vlak voor de rustpauze krijgt Atletico door een strafschop de kans om met 2-2 de rust in te gaan. Het is doelman Lem van der Gom die de bal uit de linkerhoek tikt.

Direct na rust beging de Urban verdediging een overtreding. De derde penalty van de dag werd benut door Amine Bousakhu: 2-2. De tweede helft liet verder weinig voetbal zien, wel strijd.

Uban mag zaterdag 9 september op bezoek bij Andijk. Atletico krijgt Opperdoes op bezoek (aftrap: 15.00 uur).

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)