Home / Algemeen / Vacatures seizoen 2018-2019

Vacatures seizoen 2018-2019

Voor het nieuwe seizoen is Het Amsterdamsche Voetbal op zoek naar versterking. Onze organisatie bestaat grotendeels uit vrijwilligers met liefde voor amateurvoetbal in onze regio. De volgende functies zijn beschikbaar:

Clubwatcher
Jij bent ons contact van jouw favoriete club. Je levert de redactie informatie over de gebeurtenissen rondom jouw club. Denk hierbij aan: de opstelling van de wedstrijd, een foto, de doelpuntenmakers of een compleet wedstrijdverslag.

Fotograaf
Fotografie is jouw hobby en voetbal je passie. Maak de mooiste wedstrijdfoto’s en laat ze publiceren door Het Amsterdamsche voetbal.

Verslaggever
Met name in het weekend kunnen we hulp gebruiken om wedstrijden te bezoeken en daarvan geschreven verslag te doen. Je levert jouw verslag aan bij de eindredactie.

Bureauredacteur
In het weekend stroomt de informatie vanuit veel kanten naar onze redactie. Kan jij goed schrijven en ben je redelijk op de hoogte van de Amsterdamse voetbalwereld? Kom dan onze redactie versterken.

Statisticus
Alle wedstrijden hebben uitslagen en deze dienen zo spoedig mogelijk in ons systeem te worden ingevoerd. Dit geschiedt met name op zaterdagmiddag en zondagmiddag. Hierdoor zijn onze bezoekers steeds up to date voor de nieuwste standen in vele klassen. Een andere rol voor een statisticus is onze topscorerslijst.

Cameraman
Hou je van filmen en voetbal? Word dan cameraman bij Het Amsterdamsche Voetbal. Samen met een verslaggever doe je op zaterdag of zondag onze wedstrijd van de week. Het Amsterdamsche Voetbal is in het bezit van een camera. Daarnaast kan je worden ingezet bij evenementen, reportages of interviews.

Video-editor
Ben je bekend met Adobe Premiere Pro? Het Amsterdamsche Voetbal kan jou goed gebruiken. Video wordt steeds belangrijker op ons platform en we zijn altijd op zoek naar goede editors.

Voice-over / commentator
Het Amsterdamsche Voetbal is de ideale opleiding voor beginnende commentators. We geven je de kans om te starten met jouw droom door het inspreken van onze samenvattingen.

Stageplaatsen
Het Amsterdamsche Voetbal heeft stageplaatsen voor journalisten in opleiding en voor videomedewerkers. We zijn een erkend stagebedrijf, dus neem contact met ons op.

Meer informatie of geïnteresseerd? info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)