Valk stapt op bij WV-HEDW

Marcel Valk is opgestapt als trainer van WV-HEDW, zo heeft de club bekend gemaakt. Valk was sinds 2019 trainer bij de Vierde Divisionist.

Het seizoen 2021/2022 was bijzonder succesvol, met een kampioenschap in de eerste klasse waarbij WV-HEDW oppermachtig was. Vorig seizoen debuteerde ploeg in de Vierde Divisie en eindigde daarbij knap op de zevende plaats. Maar het huidige seizoen loopt tot nu toe teleurstellend. Van de 5 duels wist WV-HEDW er slechts 1 te winnen, met de 5-1 nederlaag bij Huizen afgelopen weekend al dieptepunt.

Daarop heeft Valk bij de club aangegeven dat het hem beter lijkt om te vertrekken: “Marcel heeft het gevoel dat de chemie tussen hem en de groep is uitgewerkt. En acht het in het belang van WV terug te treden”, zo meldt de club.

De trainer kijkt terug op vier mooie jaren en dat doet de club ook: “Het bestuur is uiteraard teleurgesteld maar waardeert de eerlijkheid van Marcel. En bedankt hem voor vier mooie jaren met als hoogtepunt het kampioenschap van de 1e klasse in seizoen 21/22. Marcel heeft zich getoond als een uitstekende, zeer toegewijde trainer, die WV op een hoger niveau heeft gebracht.”

WV-HEDW gaat op zoek naar een opvolger, in de tussentijd nemen assistenten Jeffrey Ruhe en Remon van der Star de honneurs waar. Hen wacht komend weekend meteen een pittige opgave: stadsgenoot en nummer 2 op de ranglijst Swift komt op bezoek.

Archieffoto: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)