Van der Grijp en Brantjes, spelers met ADO’20 connectie, naar OFC

OFC is druk bezig om de selectie voor komend seizoen rond te krijgen. Na het aanstellen van trainer Martin de Groot worden zo langzamerhand ook de namen van nieuwe spelers bekend. Tevens hebben een aantal steunpilaren aangegeven bij de club te blijven. Zo zullen Linger, Sterk en El Yaghmouri bij OFC blijven.

Mike Brantjes (23) komt over van zaterdag hoofdklasser Quick Boys.  Brantjes kan bij de club uit Katwijk niet meer rekenen op een basisplaats. Eerder werkte hij een paar jaar samen met de nieuwe trainer Martin de Groot bij ADO’20.

De tweede aanwinst is Stefan van der Grijp. De 29 jarige vleugelverdediger gaat met zijn trainer mee naar Oostzaan . De aanvoerder is de tweede speler met een ADO’20 connectie die naar OFC verhuist. De verwachting is dat er nog meer spelers vanuit Heemskerk zullen volgen.

Stefan van der Grijp (l) namens ADO'20 in het bekerduel tegen Vitesse
Stefan van der Grijp (l) namens ADO’20 in het bekerduel tegen Vitesse

Na het weekend zullen er meer nieuwe namen naar buiten worden gebracht. Het lijkt er OFC dat komend seizoen met een geheel nieuwe selectie aan de slag gaat want gisteren (woensdag) publiceerden wij al dat doelman Koen Verhoeff  van NSC Nijkerk naar OFC zal gaan.

Van de huidige selectie is in ieder geval bekend dat topscorer Chelton Linger in Oostzaan blijft. Ook Merijn Sterk,  Rachid el Yaghmouri en Gregory Schaken  blijven nog minimaal een jaar bij de club met ambitie.

Binnenkort zullen wij starten met een wekelijks overzicht van de spelerswisselingen. Na de trainerscarrousel gaan we dan tot half juni over naar onze rubriek ‘De Transfermarkt”.

Foto boven Hans van Duijn/Voetbal in de Bollenstreek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC