Van Duin opvolger Roubos bij VVC

Zaterdag derdeklasser VVC uit Nieuw-Vennep heeft in Piet van Duin een nieuwe trainer gevonden. De 52-jarige oefenmeester komt over van Quick Boys en tekende een contract voor een seizoen.

Het contact kwam tot stand via en speler van VVC die stage liep bij Quick Boys. De club waar Van Duin de afgelopen anderhalf jaar hoofd talent ontwikkeling en hoofd scouting was. Van Duin: “ Ik denk dat het contact inderdaad zo tot stand is gekomen. VVC heeft mij benaderd en toen hebben we een goed gesprek gehad waar we bieden een goed gevoel aan over gehouden hebben.”

De regio waar Van Duin nu komt te werken is nieuw voor he, ook al woont hij maar op twintig minuten rijden van VVC. De trainer was vooral werkzaam in de regio Katwijk. Bi die club was hij zeven jaar (in twee perioden) werkzaam. Van Duin: “Ik ben daar eerste vier en daarna drie jaar werkzaam geweest en tot twee keet toe ook interim hoofdtrainer geweest.”

Via Valken’68, die hij van de derde naar de eerste klasse bracht, en DSO kwam hij naar een rustperiode bij Quick Boys terecht waar hij dus de laatste anderhalf jaar werkzaam was. Komend seizoen staat Van Duin dus weer op het veld.

Van Duin: “VVC is net als Valken een mooie dorpsclub. De basis voor promotie naar de tweede klasse ligt er al. We willen nu ook daadwerkelijk die sta ene keer maken. Of dat komend jaar al gebeurt is natuurlijk even afwachten. Er zijn namelijk nog meer ambitieuze derdeklassers. We willen nog meer met eigen jeugd gaan werken en er komen een paar versterkingen bij. Na een aantal jaren net niet gepromoveerd te zijn via de nacompetitie moeten we nu toch een keer die stap gaan maken.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)