Van Egmond vertrekt na twee jaar bij Ouderkerk

Na twee jaar heeft Martin van Egmond besloten te vertrekken bij zondag vierdeklasser Ouderkerk. De oefenmeester is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging. Onder zijn leiding staan de Ouderkerkers momenteel op een tweede plaats in de zondag vierde klasse F.

“Ik wil wat nieuws, een nieuwe uitdaging”, vertelt de Almeerse oefenmeester. “Ik denk dat ik aan het eind van het seizoen het maximale uit deze groep heb gehaald. Dan kan mijn opvolger proberen er nog meer uit te halen.”

Dat maximale is voorlopig een tweede plaats in de vierde klasse F. Van Egmond: “De eerste seizoenshelft hebben we het prima gedaan. We spelen bij vlagen heel goed voetbal en doen nog steeds volop mee. We staan maar drie punten achter de koploper (Sporting Martinus, red.), dus hebben nog alle kans.”

Van Egmond hoopt afscheid te nemen met een kampioenschap. “En als we halverwege kijken, is dat ook mogelijk. We hebben alle tegenstanders gehad, dus kunnen nu de balans opmaken. We doen nog zeker mee in de strijd om de prijzen.”

Foto: Jordy Beukeboom

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!