Raymond van Emmerik moest na ene botsing met Fuat Benfiquera een nacht in het ziekenhuis doorbrengen

Van Emmerik zwaar toegetakeld in Alicante

Raymond van Emmerik, doelman van De Dijk, heeft gisteravond een schop tegen zijn hoofd gehad. In tegenstelling tot de foto’s blijkt de schade achteraf mee te vallen. Een lichte hersenschudding en een groot aantal hechtingen zijn het gevolg een knie in zijn gezicht.

Van Emmerik: “het was een ongelukkige botsing. Die jongen  kon er weinig aan doen. Na een nacht in het ziekenhuis voel ik me gelukkig een stuk beter en de zwelling is behoorlijk afgenomen. Door de enorme zwelling konden ze niet zien of er iets gebroken is maar mijn gevoel zegt dat dat niet zo is.”

1503369_652776564783703_1777925602_n

1606912_652777214783638_125142724_n

Het ergste vindt Van Emmerik nog dat hij zondag niet mee kan doen met De Dijk in de oefenwedstrijd tegen zijn oude club AFC. Van Emmerik: “ Daar had ik zo naar uit gekeken. Daar baal ik nog het meeste van. Mijn gezicht zal wel herstellen. De hechtingen mogen er over acht dagen uit en de antibiotica werkt goed tegen de zwelling. Verder heb ik wel de pech dat ik van de artsen niet mag vliegen.”

 

Omdat er niet precies kon worden vastgesteld wat het letsel is werd Van Emmerik door de artsen afgeraden om te vliegen. Van Emmerik: “ Dat is natuurlijk balen want nu moet ik met de auto naar Nederland. Moet wel zeggen dat de club dat perfect heeft geregeld. Jan de Haze (trainer van het tweede, red.) is nu onderweg naar Alicante. En dan rijden we morgen weer naar Nederland. Ik denk dat we zo’n achttien uur onderweg zijn.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)