Patrick van Leeuwen

Van Leeuwen en DWS nemen per direct afscheid van elkaar

Twee maanden voor het einde van het seizoen nemen DWS en trainer Patrick van Leeuwen afscheid van elkaar. De trainer was sowieso al bezig aan zijn laatste seizoen bij de club, want komend seizoen staat hij voor de groep bij SCPB ’22.

“We hebben deze week gezamenlijk de beslissing genomen en gaan in goed overleg uit elkaar”, aldus voorzitter Marcel Jille. “We hadden het graag anders gezien en zijn Patrick en Arie dankbaar voor 4 mooie jaren. Vanaf nu ligt de focus op handhaven in de tweede klasse.”

Van Leeuwen begon in het seizoen 2019/2020 als trainer bij DWS. De club speelde afgelopen jaren in de tweede klasse zondag en stapte afgelopen zomer horizontaal over naar de tweede klasse zaterdag. Daar bezet DWS op dit moment de elfde plek. Dat betekent dat er nacompetitie gespeeld zou moeten worden.

Voor het restant van het seizoen neemt Milano Koenders de taken van Van Leeuwen over, met ondersteuning van Sergio Cameron. Cameron is vanaf komende zomer de trainer van DWS en is op dit moment nog actief bij Ajax zaterdag, maar zal DWS alvast ondersteunen in de tijd die hij heeft.

DWS haalt met Sergio Cameron nieuwe hoofdtrainer binnen

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS