Home / Algemeen / Van Mieghem debuteert voor Heracles

Van Mieghem debuteert voor Heracles

Daryl van Mieghem (ex AFC) heeft vanmiddag zijn debuut gemaakt voor eredivisionist Heracles. In de uitwedstrijd tegen FC Groningen viel hij in de 77ste minuut in voor Vejinovic. De snelle aanvaller was verrast door zijn debuur en had niet eens door dat hij in mocht vallen.

Voor de beide jonge aanvallers was het ondanks de nederlaag een mooie dag. Van Mieghem twitterde direct na de wedstrijd: “ Debuut gemaakt in de eredivie! 🙂 balen dat het met een nederlaag is!!”.  Een paar uur later was het besef van zijn debuut er wel degelijk: “Ik ben zo blij. Hier heb ik sinds mijn vertrek bij AFC aan gewerkt. Ik keek hier zo naar uit. Ik had het in eerste instantie niet eens in de gaten dat ik mocht invallen. Net als tegen PSV moest ik warmlopen maar dat moeten we altijd en ineens werd ik geroepen en moest ik mijn trainingspak uittrekken. Ik had niet eens tijd om over mijn debuut na te denken”.  Van Mieghem viel in de 77ste minuut in voor Vejinovic . “Ik heb nog wel een paar ballen gehad en zelfs een schot op doel, al ging die ver naast”.

Dromen is er voor de talentvolle aanvaller voorlopig niet bij. Van Mieghem: “Morgen moet ik met het tweede weer tegen FC Groningen. Dus lang kan ik er niet van genieten. Ik moet gewoon hard blijven trainen en mijn best blijven doen en dan maar hopen dat ik er volgende week tegen Excelsior weer bij zit”.

Later in de week een verhaal met Mart Lieder over zijn debuut bij Vitesse.