Van Mieghem gaat voor speeltijd bij Telstar

Daryl van Mieghem is vanaf komend seizoen te bewonderen bij SC Telstar. De oud-speler van AFC stond twee jaar onder contract bij Heracles Almelo en heeft er nu voor gekozen om in de Jupiler League aan de slag te gaan. Het Amsterdamsche Voetbal sprak met de buitenspeler over zijn keuze voor Telstar en zijn verwachtingen voor het nieuwe seizoen.

Al vrij vroeg probeerde de technische staf van Telstar Van Mieghem over te halen om voor de club uit Velsen-IJmuiden uit te komen. Van Mieghem: “Ongeveer een maand geleden werd ik gebeld door de hoofdtrainer, Marcel Keizer. Op dat moment wilde ik nog alle opties openhouden. Afgelopen week kwam Telstar opnieuw en toen besloot ik wel op de interesse in te gaan.” Bij Telstar gaat Van Mieghem niet alleen samenwerken met Keizer, die bij Argon en VVSB werkzaam was als eerste elftal trainer. Alami Ahannach, coach van FC Chabab, is de assistent van Keizer.

Na twee jaren in de Eredivisie is het volgens Van Mieghem nu zaak om veel te spelen voor zijn nieuwe club. “Mijn verwachting is dat ik veel minuten kan gaan maken. Daarnaast wil ik ook belangrijk zijn voor de ploeg. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en kan niet wachten om bij Telstar te beginnen.” Dat seizoen begint voor Telstar op 5 augustus, wanneer de ploeg van Keizer opent met een uitwedstrijd bij Jong Ajax.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)