Home / Algemeen / Van Schaik weg bij Aalsmeer na onenigheid met trainer

Van Schaik weg bij Aalsmeer na onenigheid met trainer

Zaterdag eersteklasser FC Aalsmeer zal zoals het er nu naar uitziet de rest van het seizoen moeten doen zonder verdediger Wesley van Schaik. De verdediger belandde in een hoog opgelopen discussie met trainer Cor van Garderen en besloot per direct te stoppen.

Tegen de website Voetbal in Aalsmeer wil Van Schaik er niet veel over kwijt: “Ik en de trainer zitten gewoon niet op een lijn.” Trainer Van Garderen was spraakzamer: “Ik heb met een selectie van ruim twintig spelers te maken. Dan moet er discipline zijn en die handhaven. Anders ben je als trainer nergens. Wesley werd door mij over iets aangesproken, over een bepaalde kwestie. Dat gesprek liep uit de hand en vervolgens zijn we met onenigheid uitelkaar gegaan. Daarna hebben we elkaar niet meer gezien.”

Van Garderen wil Van Schaik graag bij de selectie houden en ziet een lijmpoging zeker nog zitten. Iets dat Van Schaik op dit moment niet ziet zitten.

Vanavond (dinsdag) staat er naar alle waarschijnlijkheid toch een gesprek op de rol tussen de speller en trainer. Zaterdag gaat Aalsmeer op bezoek bij Woudenberg.

Met dank aan Voetbal in Aalsmeer

Archieffoto Jaap Maars: Wesley van Schaik (r) in actie tegen Valleivogels

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)