Veel activiteiten rondom de wedstrijd van de week HBOK – Swift

Aanstaande zaterdag staat de enige derby uit de zaterdag eerste klasse B op het programma. In Zunderdorp speelt nieuwkomer HBOK thuis tegen Swift. HBOK grijpt deze derby tevens aan om een sponsor dag te organiseren en geld te werven voor het aanleggen van een kunstgrasveld.

Dat de velden van HBOK vroeger altijd als eerste werden genoemd op de radio als het om de afgelastingen ging was meer regel dan uitzondering. Om daar nu voor eeuwig en altijd een einde aan te maken is de club druk bezig om geld in te zamelen voor de aanleg van een kunstgrasveld.

Tevens is er de afgelopen druk getimmerd aan de accommodatie.  Het clubhuis heeft uitbreiding gekregen van ‘Het Klompenhok”. Deze ruimte is bedoeld voor een nieuwe bestuurskamer en een sponsors home. Aanstaande zaterdag zal deze ruimte officieel worden geopend.

Om de festiviteiten luister bij te zetten zal de wedstrijd tussen Swift vier punten) en HBOK (drie punten) worden omlijst met diverse activiteiten. Om 14:15 uur zullen spelers van de E en F junioren de spelers van beide eerste elftallen begeleiden bij de opkomst. In de rust van het treffen zal er een penaltybokaal zijn voor de C en D jeugd. Om half vijf wordt dan Het Klompenhok officieel geopend.  Aansluitend vinden er diverse acties plaats om geld in te zamelen voor het nieuwe kunstgrasveld.

De wedstrijd van de week wordt u aangeboden door Bras Carwash en zal zondagmiddag te zien zijn op onze site.

Archieffoto: In Maart 2012 speelden HBOK en Swift voor het laatst tegen elkaar in Zunderdorp

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)