Veel derby’s op zaterdag in HAV Poule #23

Met nog zeven wedstrijden te gaan neemt de spanning in diverse competities toe. De HAV Poule is iedere week spannend. Afgelopen weekend is de jackpot niet gevallen en dat betekent dat we komend weekend starten meet en jackpot die op 150 euro staat.

Niemand had het dus goed afgelopen weekend. Niemand had meer dan vier wedstrijden goed voorspelt. Beursbengels-trainer Dennis Koorn had er zelfs maar twee goed. Aanstaande vrijdag zal er weer een trainer zijn voorspelling geven.

Maar liefst drie derby’s in de nieuwste HAV Poule. En allemaal zijn ze op zaterdag. In de eerste klasse B is er de regio-derby tussen Swift en Aalsmeer. In de tweede klasse A staat de koppositie op het spel bij de wedstrijd tussen HBOK en AMVJ. Dat is tevens onze wedstrijd van de week.  Het treffen tussen Quick Boys en Ajax is natuurlijk een beleving op zich. In Amsterdam wist Ajax te winnen.

Uw voorspelling dient weer uiterlijk voor zaterdag bij  ons bekend te zijn. Deelnemen aan de HAV Poule is erg eenvoudig. Ga naar de HAV Poule pagina en schrijf je gratis in. Vervolgens laat je je voorspelling achter als reactie op dit bericht. Alle zes wedstrijden goed en je wint (of een deel bij meerdere winnaars) de jackpot. Sinds de start op 7 september hebben we al meer dan 1000 euro uitbetaald. Zonder een geldige username is je inschrijving niet geldig. Zorg er tevens voor dat je account geactiveerd is. Deelname is gratis!

De zes wedstrijden voor komend weekend  (15 en 16 maart) zijn de volgende:

Schermafbeelding 2014-03-12 om 11.43.35

Je voorspelling kun je als reactie achterlaten onder dit bericht of op onze Facebook pagina’s. Heb je geen Facebook dan kun je je voorspelling mailen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!