Home / Algemeen / Verrassende inzichten tijdens seminars op KVA: SplitXcreen Advertising

Verrassende inzichten tijdens seminars op KVA: SplitXcreen Advertising

Tijdens het vierde Kampioenschap van Amsterdam zijn er dit jaar een aantal bedrijven door Het Amsterdamsche Voetbal uitgenodigd om een presentatie te geven. Al deze bedrijven hebben hart voor het amateurvoetbal en kunnen een mooie bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het beleid van uw club.

De seminars zijn van 14:30 tot 16:00 uur in het club huis van AFC en zijn voor iedereen toegankelijk! De bijeenkomst wordt geleid door Rob Stenacker.

De seminars staan vooral in het teken van de organisatie en beleid van uw club. Wij hebben met de KNVB, ING, SplitXcreen Advertising, Sportwash, BvCM, Grafi Plaza en Trainingskampen.nl een zeer gevarieerd aanbod voor u weten samen te stellen waar u als club veel van kunt opsteken. De seminars worden begeleid door Rob Stenacker.

Een van de sprekers is John Goedegebuure van SplitXcreen Advertising. SplitXcreen biedt u de mogelijkheid om sponsoren nog beter onder de aandacht van u leden en bezoekers te brengen. In welke kantine wordt nou geen voetbal gekeken? En dat doet iedereen graag op een mooi groot scherm. SplitXcreen Advertising biedt u een combinatie van beiden aan. Lekker voetbal kijken en tegelijkertijd uw sponsoren in beeld.

Voor meer info over Splitscreen Advertising klikt u hier

Send this to a friend