Home / Algemeen / Verrassende inzichten tijdens seminars op KVA: Sportwash

Verrassende inzichten tijdens seminars op KVA: Sportwash

Tijdens het vierde Kampioenschap van Amsterdam zijn er dit jaar een aantal bedrijven door Het Amsterdamsche Voetbal uitgenodigd om een presentatie te geven. Al deze bedrijven hebben hart voor het amateurvoetbal en kunnen een mooie bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het beleid van uw club.

De seminars zijn van 14:30 tot 16:00 uur in het clubhuis van AFC en zijn voor iedereen toegankelijk. Ze staan vooral in het teken van de organisatie en beleid van uw club. Wij hebben met de KNVB, ING, SplitXcreen Advertising, Sportwash, BvCM, Grafi Plaza en Trainingskampen.nl een zeer gevarieerd aanbod voor u weten samen te stellen waar u als club veel van kunt opsteken. De bijeenkomst wordt geleid door Rob Stenacker.

Een van de sprekers is Mohammed Benkadour, de eigenaar van Sportwash. SportWash is een unieke wasserij die gespecialiseerd is in het wassen van voetbalkleding, daarom uniek in zijn soort. Zij zijn de enige wasserij in Nederland die zich puur richt op het wassen van voetbalkleding.

SportWash is er voor elke voetbalvereniging, van klein tot groot. Alles wordt met de meeste zorg gewassen voor uw voetbalvereniging. SportWash biedt sinds kort ook haar diensten aan in de regio Amsterdam.

Meer informative over Sportwash vindt u hier.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC