Via HAV met korting naar Van Hanegem en Van Praag op Total Football Festival

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 november wordt voor de tweede keer het Total Football Festival gehouden. Het thema dit jaar in het Felix Meritis is Duitsland. Bezoekers van Het Amsterdamsche Voetbal kunnen met een korting van 25% hun dagkaarten aanschaffen. Een unieke kans om in debat te gaan met onder andere Michael van Praag en Willem van Hanegem.

Het Total Football Festival (TFF) kent ook dit jaar weer een spraakmakend programma. Zo zullen niemand minder dan Willem van Hanegem (vrijdag 21:30) en Michael van Praag (vrijdag 22:00) hun opwachting maken in Felix Meritis. Dit culturele voetbal festival staat weer bol van de mooie documentaires en heeft de allereerste Betweters on Tour. Hugo Borst en Koert Westerman verzorgen zaterdag (vanaf 14:00 uur) een quiz en geven hun voorspelling op de Bundesliga onder de noemer: Betweters uit altijd lastig.

Organisator Maarten Tuininga: “We zijn echt blij dat we deze spraakmakende namen bereid hebben gevonden om ons festival op te luisteren , maar ook Kees Jansma en Simon Kuper zullen er zijn. Daarnaast hebben we een uitwisseling met de NOS over een aantal programma’s van Andere tijden Sport en bij bijna alle films hebben we een Q&A met de maker van de film.”

Op zaterdag staan onder andere de documentaires Das Wunder von Bern (17:00) en Kohlenpot Twist (19:30) over de derby tussen Schalke en Dortmund op het programma. ’s Avonds is de première van de film De benen van Marc Overmars (22:00). Zondag staat vooral in het teken van de quiz (voor vrouwen en mannen). Alle dagen zijn er tevens veel live wedstrijden te zien uit de Bundesliga en de eredivisie.

Het Amsterdamsche Voetbal geeft samen met TFF maar liefst 25% korting op een dagkaart voor het festival. In plaats van 20 euro betaald u nu slechts 15 euro. Kaarten met korting reserveren doet u hier.

Klik op de afbeelding hieronder voor het complete programma van TFF 2014

1098294_1401691546718833_605955364_n

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)