Home / Algemeen / Vidal en De Meer na acht jaar in goed overleg uit elkaar

Vidal en De Meer na acht jaar in goed overleg uit elkaar

Carlos Alarcon Vidal gaat De Meer  verlaten. De succesvolle oefenmeester vindt het na acht jaar tijd tijd voor een nieuw gezicht voor de selectie. Vidal promoveerde twee keer met de club uit Amsterdam-Oost en kijkt met veel voldoening terug op zijn periode bij De Meer. De in Chili geboren Vidal blijft op zaterdag actief bij Fortius en hoopt voor volgend seizoen een nieuwe zondag vereniging te vinden.

Vidal over zijn aanstaande vertrek bij de derdeklasser: “ De afgelopen tijd kreeg ik het gevoel dat de jongens met wie ik al jaren werk toe zijn aan een ander persoon. Het is na acht jaar tijd voor een nieuw gezicht voor de selectie.  Ik heb het maximale uit deze fantastische groep gehaald, wellicht kunnen de jongens met een andere trainer weer doorgroeien. Uiteindelijk is in goed overleg besloten dat onze wegen aan het einde van het seizoen zullen gaan scheiden.”

De in Chili geboren trainer kijkt tevreden terug op zijn tijd bij De Meer. Vidal: “ Ik heb enorm veel plezier gehad bij deze mooie club. Acht jaar geleden stroomde ik in en wisten we ons net te behoeden voor degradatie naar de zesde klasse. Sindsdien is er elk jaar een stijgende lijn zichtbaar waarbij we een aantal periodetitels wonnen en twee keer promoveerden. Met de promotie naar de derde klasse van vorig seizoen als hoogtepunt.”

Vidal hoopt het seizoen uiteraard goed af te sluiten. “ Wij moeten het als promovendus in de derde klasse doen met jongens die altijd vierde klasse hebben gespeeld. Maar we liggen op schema om ons zonder nacompetitie te handhaven. Als er een betere balans komt in onze prestaties in uit en thuiswedstrijden moet het goed komen. Dan sluit ik een mooie periode succesvol af bij een club waar ik mijzelf altijd goed heb thuis  gevoeld.”

Send this to a friend