In de eredivisie zaalvoetbal heeft koploper ’t Knooppunt pas zeven seconde voor tijd de overwinning weten te pakken tegen TPP Rotterdam. In de Sporthallen Zuid werd het 7-6. ASV Lebo speelde met 5-5 gelijk tegen FC Eindhoven.

Knooppunt leek tegen haar eerste puntverlies van het seizoen aan te lopen tegen de Rotterdammers, maar zeven seconden voor tijd maakte international Mo Darri de winnende treffer. Bij rust keken de Amsterdammers nog tegen een 2-4 achterstand aan. Voor de koploper scoorde EL Ghannouti, El Allouchi (3x) en Jeroen de Groot (2x).

ASV Lebo speelde met 5-5 gelijk tegen de nummer twee van de ranglijst, FC Eindhoven. Bij rust stond de ploeg van Calvin Blankendal nog met 0-2 voor door doelpunten van Ike Neil en EL Morabiti. AL snel na rust was het al weer gelijk door twee goals van Saadouni. De ploeg uit Eindhoven liep zelfs uit naar een voorsprong van 4-2 voordat Cihan Ozcan, oud speler van FC Eindhoven er 4-3 van maakte..

Met nog tien minuten te spelen zorgde El Morabiti voor de gelijkmaker (4-4). De enige international van Lebo zorgt met zijn derde treffer van de avond wederom voor een Amsterdamse voorsprong (4-5). Genoeg voor de zege is het niet. Vier minuten voor tijd schiet El Attabi een tien-meter-trap binnen zodat het zeer aantrekkelijke duel in 5-5 eindigde.

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van de eredivisie zaalvoetbal.

Foto Twitter Knooppunt: El Allouchi scoort voor Knooppunt