VIDEO: Chabab heeft eerste versterking binnen met Bryan Bran

Topklasser Chabab heeft haar eerste versterking binnen. De Australiër Bryan Bran komt na de winterstop met name de defensie van Chabab versterken.  Trainer Alami Ahannach sluit verdere versterkingen de komende periode niet uit.

Bran is momenteel een maand in Nederland en liep ondermeer stage bij NAC. Eerder speelde hij voor South Melbourne. Tegen RTVNH zegt de nieuwste aanwinst: “”Mijn plan A is om profvoetballer te worden en een plan B heb ik daarom ook niet echt. Dan verlies ik mijn focus. Het is ambitieus, maar ik ga het zeker maken.”

Chabab krijgt dit seizoen erg veel tegendoelpunten. Doelman Rinaldo O’niel moest al veertig keer de bal uit het net halen. Op Haaglandia na hebben de Amsterdammers de meest gepasseerde defensie. Bran: ”Ik heb ze nu een paar keer zien spelen. Het is een goede ploeg alleen laten ze op sommige punten te vaak wat steekjes vallen. Er zit wel veel voetbal in het team. Dat zie je.”

Op Youtube is een aardige compilatie te zien van de 22-jarige verdediger.

[tubepress video=”UZH6yvOEoBI” embeddedHeight=”356″ embeddedWidth=”580″ title=”false” showInfo=”false” views=’false’ length=”false” ]

Foto website Melbourne Knights

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)