VIDEO: ‘De Terugblik’ op speelronde 5

VIDEO In zo’n vier minuten de hoogtepunten van het afgelopen weekend op een rij! Dit seizoen zullen we iedere maandag aan het eind van de dag terugblikken op het afgelopen weekend. Vandaag deel 5 van onze nieuwe video serie.

In deze aflevering blikken we terug op koploper Swift die tegen Putten haar eerste punten van het seizoen verspeelde. Verder waren we bij de wedstrijd tussen Odin’59 en Ajax waar Ajax veel kansen miste en uiteindelijk ook verloor. In de tweede klasse A stond de derby tussen DVVA en AFC op het programma. AFC was de betere ploeg maar in de slotfase stal DVVA toch de volle buit. WV-HEDW wist voor het eerst dit seizoen te winnen. Dankzij twee doelpunten van Floris Reuts werd Valken’68 verslagen.

Op zondag waren we bij de wedstrijd tussen AFC en de Treffers. AFC wist door twee doelpunten van Daan Sutorius te winnen en staat nu alleen aan kop in de Topklasse. Ook De Dijk wist haar wedstrijd tegen Nieuw Utrecht te winnen. Hoewel het spel flets oogde wisten de Amsterdammers vier keer te scoren en gaf de verdediging nauwelijks een kans weg.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!