Home / Algemeen / VIDEO: Swift-opponent Grasshoppers kijkt uit naar nieuwe bekerstunt

VIDEO: Swift-opponent Grasshoppers kijkt uit naar nieuwe bekerstunt

De eerste wedstrijd die tijdens de bekerloting uit de koker kwam, was Swift tegen Grasshoppers. Laatstgenoemde is een club uit Hoogwoud met een trouwe supportersschare en zal dus moeten afreizen naar Amsterdam. Dinsdag spelen de twee ploegen, met een aanzienlijk klasse-verschil tegen elkaar. Hoofdklasser Swift zal op papier weinig moeite hebben met de zondag vierdeklasser. Al stuntte de ploeg eerder door in de vorige ronde derdeklasser Wartburgia met maar liefst 5-0 te verslaan.

Het Amsterdamsche Voetbal ging voor de bekerloting op bezoek bij het elftal van Dick Knijn. De trainer heeft een opvallend verleden in de beker. Als speler van Hollandia won hij de landelijke amateurbeker. Bij zijn huidige club leeft het huidige toernooi enorm, want er werd al reikhalzend uitgekeken naar de loting en druk gespeculeerd over een aansprekende opponent.

Toen Grasshoppers uit de koker kwam reageerde Mark Evers verheugd. “Ik hoop dat ze veel supporters meenemen, want het is leuk dat ze een hoofdklasser treffen, maar voor ons wanneer er een keer veel supporters langs de lijn staan.” Het duel begint vanavond om 20:00 uur aan het Olympiaplein. Bekijk hier het complete programma van de vierde ronde van de KNVB beker.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)