Home / Algemeen / VIDEO Laurent Delorge blij met zijn terugkeer bij Ajax

VIDEO Laurent Delorge blij met zijn terugkeer bij Ajax

VIDEO Laurent Delorge speelt sinds een paar weken weer bij Ajax. Niet in de Amsterdam Arena, maar op Sportpark De Toekomst. De middenvelder heeft het eindelijk weer naar zijn zin want het laatste half jaar kwijnde hij weg bij RODA JC in Kerkrade. Na zijn verhuizing naar Amstelveen is het plezier bij de sympathiek Belg weer terug. Het Amsterdamsche Voetbal sprak uitgebreid met de middenvelder die zijn wedstrijden tegenwoordig dus op zaterdagmiddag speelt.

Foto Rob van Vliet: Laurent Delorge  afgelopen zaterdag in het bekerduel tegen AFC
Foto Rob van Vliet: Laurent Delorge afgelopen zaterdag in het bekerduel tegen AFC

De 34-jarige middenvelder kwam in het seizoen 2007/2008 uit voor de proftak van deAmsterdammers. Hij kwam dat seizoen tot vier wedstrijden. Veel speelde bij niet de afgelopen vijf jaar. Totaal kwam hij tot 99 wedstrijden. Sinds zijn terugkeer naar Amstelveen, waar hij zij huis altijd heeft aangehouden, trainer hij mee met de amateurs van Ajax. Sinds twee weken is hij speelgerechtigd voor de amateurs.

Afgelopen zaterdag, na de gewonnen bekerwedstrijd tegen AFC (4-2) sprak Het Amsterdamsche Voetbal uitgebreid met de in Amsterdam teruggekeerde Belg.

[tubepress video=”PJy7Q3oMTCw” embeddedHeight=”356″ embeddedWidth=”580″ title=”false” showInfo=”false” views=’false’ length=”false” ]