VIDEO: Maak kans op de DVD ‘Becoming Zlatan’

Het Amsterdamsche Voetbal geeft samen met September Film vijf exemplaren van de DVD ‘Becoming Zlatan’ weg aan de volgers van onze website. Geen ingewikkelde prijsvraag, maar kans voor iedereen. Het enige dat u hoeft te doen is een mail te sturen met u gegevens en afwachten of u tot de gelukkigen behoort.

‘Becoming Zlatan’ vertelt het verhaal van Zlatan Ibrahimovic, voordat hij Ibra werd in de wereld. Een eigenwijs supertalent uit Rosengård, een immigrantenwijk in het Zweedse Malmo, even charismatisch als briljant, maar met een explosieve en onvoorspelbare woede in zich op het voetbalveld. De film is ook het verhaal van een jongen die er, onder enorme druk van zijn omgeving, helemaal alleen voorstaat in zijn pogingen door te breken in de internationale voetbalwereld: Een felle strijd, zowel binnen- als buiten de lijnen, brengt Zlatan waar hij zijn wil.

Bekijk de Nederlandse trailer van de documentaire en mail je naam en adres naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl  o.v.v. dvd zlatan. De winnaars krijgen bericht.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)