Playmate of the World Zimra Geurts zap als co-host aanwezig zijn

VIDEO: Playmate Zimra co-host gala

Playmate of the World Zimra Geurts zal op maandag 27 mei samen met Mathijs Groenewoud de presentatie verzorgen van het ‘ gala van Het Amsterdamsche Voetbal’.  De 21-jarige playmate was onlangs al in Amsterdam om een promo voor het gala op te nemen. Bekijk nu de beelden!

Zimra is fotomodel en stond in 2011 op de cover van de Nederlandse Playboy als playmate van de maand. Daarnaast was ze ook de playmate van de maand in Kroatië en Polen. Begin vorig jaar werd ze door de lezers van Playboy uitgeroepen tot playmate van het jaar. Een paar maanden geleden werd ze zelfs gekozen tot Playmate of the World. Naast haar modellen werk is ze veelvuldig te gast bij Giel Beelen in het radio en TV programma Freaknacht.

In december werd ze door Stichting Wakker Dier uitgeroepen tot ‘ meest sexy vegetariër’ van 2012.  Eerder dit jaar was ze deelneemster aan ‘Sterren dansen op het ijs’ van SBS6. Momenteel gaat Zimra ook regelmatig op pad als verslaggever voor Geen Stijl.

Ga voor meer informatie en kaartverkoop over het ‘gala van Het Amsterdamsche Voetbal’ naar de speciale gala pagina

Bekijk hier de video van Zimra over het ‘gala van het Amsterdamsche Voetbal’

[tubepress video=”h4773v2jHRY” embeddedHeight=”356″ embeddedWidth=”580″ title=”false” showInfo=”false” views=’false’ length=”false” ]
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)