Vijfde verlies op rij AFC

AFC is in de topklasse bezig aan een zeer slechte serie. Voor de vijfde keer op rij verloor de ploeg van Cor Ten Bosch. Nu was JVC Cuijck met 4-1 te sterk. AFC kwam nog wel op voorspong tegen de ploeg van Hans Kraaij junior door een doelpunt van Magid Jansen.

Er leek niets aan de hand voor de Amsterdammer toen Magid Jansen vanuit ene vrije trap AFC in de 27ste minuut op voorsprong zette maar het liep uiteindelijk allemaal anders.  Zo’n acht minuten voor rust was het Fennebeumer die voor 1-1 zorgde. Het zou niet de eerste en de laatste keer zijn dat doelman Beau Molenaar geklopt zou worden.

Bij rust was het nog 1-1 maar zeven minuten na de hervatting kwam JVC Cuijck op voorsprong door Erik de Kruijk. Nog binnen het kwartier in de tweede helft leek de wedstrijd gespeeld toen David Magee er 3-1 van maakte.

JVC Cuijck – AFC eindigde in 4-1. Het was de vijfde nederlaag op rij voor AFC

Ten Bosch bracht Bas Ent voor Sjoerd Jens. Een aanvaller voor een aanvaller en later mocht ook Dwight Gefferie naar de kant voor Ron van Es. Veel zou het allemaal niet helpen. De eindstand werd 4-1 omdat Jasper de Haer zijn eigen doelman nog passeerde.

AFC zakt door de nederlaag naar de tiende plaats en heeft nog maar vijf punten voorsprong op een nacompetitie plaats. Volgende week moet het proberen om 2012 goed af te sluiten als AFC het thuis opneemt tegen Gemert.

Foto’s twitter pagina JVC Cuijck

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)