Vlug en Vaardig heeft nieuwe impulsen

Zaterdag vierdeklasser Vlug en Vaardig degradeerde twee seizoenen geleden. De directe, gewenste, terugkeer naar de derde klasse zate er niet in. Zelfs de nacompetitie werd niet gehaald. Dit seizoen hoop trainer Edwin van der Raad de stap wel te kunnen maken.

Van der Raad: “ Natuurlijk willen wij promoveren. Welke club wil dat niet. Maar het is ook echt onze doelstelling. Natuurlijk het liefst via het kampioenschap maar anders in ieder geval via de nacompetitie. De groep heeft nieuwe impulsen gekregen door de jongens die van andere clubs zijn gekomen.”

Naast de nieuwe aanwinsten kan Vlug en Vaardig ook weer rekenen om oude bekende die terugkeerden van een blessure of na een uitstap elders weer terugkeren bij V&V. Van der Raad: “ We zijn er zeker sterker op geworden. Dat zag je ook in de voorbereiding. Zo speelden we bijvoorbeeld gelijk tegen een zondag derdeklasser en zijn we tweede geworden op het sterk bezette toernooi bij SDZ Ik mag zeker niet klagen.”

Door dat de KNVB dit seizoen heeft besloten de vijfde klasse op zaterdag op te heffen is het voor Van der Raad moeilijk aan te geven hoe de concurrentie er voor staat. Van der Raad: “We spelen tegen veel tegenstanders die ik niet ken. Alleen RODA’23 en Voorland ken ik van twee jaar geleden maar daar zal ook wel het nodige veranderd zijn.”

De selectie van Vlug en Vaardig bestaat uit de volgende, maar liefst, 46 spelers:

Jasper van Abeelen, Koen van Baren, Mark van Baren, Onur Bayasit, Gerben Bolten, Marco Brouwer, Marvin Calor, Nasreddine Cheddadi, Michael van Diepenbos, Gert van Dijk, Hubert Eikenboom, Mo El Assmi, Brendan Grifhorst, Regillio Heiningen, Shaquille Heljanan, Lex Hoogervorst, Davey Huisman, Dyon Huisman, Dave Jansen, David Janssen, Stephan Kalse, Nick Kampfraat, Reduan Krap, Elwin Kroese, Remco Maasbommel, Martin van der Meer, Rachid Moufid, Wilco NAber, Hichame Nairy, Bas oosterloo, Wouter Oosterloo, Ibrahim Ouladhammou, Arne Peypers, Dominic Pommerel, Ryan van der Raad, Bas Rouwenhorst, Bianco rozenberg, Laurence Rutte, Revino Soetosenojo, Mink Terpstra, Michiel van Tilburg, Wolter Top, Jop Visser, Pedrito Wooding en Regilio Wooding.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!