Voetbal nu al afgelast!

De KNVB heeft ook voor komend weekend alle wedstrijden afgelast. Niet alleen in het district west 1 gaan de duels niet door maar in het hele land zal er op 11 en 12 februari geen amateur voetbal zijn.

Een woordvoerder van de KNVB district west1 laat Het Amsterdamsche Voetbal weten eerst te zullen kijken wanneer er weer enig zicht op voetbal is en dat ze dan pas gaan kijken wanneer alle wedstrijden worden ingehaald.

Het weekend van 18 en 19 februari wordt in ieder geval gebruikt om de oudere inhaalwedstrijden vast te stellen. Dus niet het complete programma van afgelopen weekend. Tevens zullen de bekerwedstrijden (1/8ste finale) worden vastgesteld. Dit komt mede omdat de 18e het carnaval van start gaat. Ook het weekend van 25 en 26 februari is gereserveerd voor inhaalwedstrijden. De kans is groot dat dan de duels van 4 en 5 februari worden gespeeld.

Vrijdag zullen we een overzicht plaatsen van alle geplande oefenwedstrijden. U kunt u wedstrijden aanmelden via info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)