Voorlopig laatste voetbalweekend; ‘erop of eronder’

Voor AFC, Hoofddorp, Sporting Martinus, Swift en TOS-Actief staan er zaterdag of zondag belangrijke potjes op de rol. Promotie, degradatie of blijven ‘ze’ zitten? Stoelriemen vast!

Het programma voor aankomend weekend (klik hier) is de afsluiting van het seizoen 2023-2024. We maken eventjes plaats voor het Europees Kampioenschap in Duitsland, de Olympische Spelen in Parijs en vanaf juli zullen de eerste verenigingen opstarten ter voorbereiding op het seizoen 2024-2025. De KNVB zal in de maand juli de nieuwe competitie-indelingen bekend gaan maken. Via deze site blijft u de gehele zomer op de hoogte van alle voetbal- en clubontwikkelingen in Amsterdam en omstreken.

Fileleed

Komend weekend (14-16 juni) staat ook in het teken van forse vertragingen op de snelwegen rondom Amsterdam. Richting Utrecht/Almere wordt de A9 van vrijdag 14 juni 23.00 uur tot zondag 16 juni 9.00 uur vanaf knooppunt Badhoevedorp tot en met afrit 5 Amstelveen- Stadshart afgesloten. Richting Schiphol/Haarlem wordt de A9 van vrijdag 14 juni 20.00 uur tot maandag 17 juni 5.00 uur vanaf knooppunt Holendrecht tot en met knooppunt Badhoevedorp afgesloten. Oprit 6 Aalsmeer is het hele weekend open. Het verkeer wordt omgeleid via de A2, A10 (zuid) en de A4. Omdat er tegelijk ook aan de A7, A12 en A20 wordt gewerkt, en verkeer wordt omgeleid, worden vertragingen tot wel een uur verwacht komend weekend. Wees daarom wijs en ga samen op reis. Vertrek op tijd van huis en club, om uw favorieten aan te kunnen moedigen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!