Voormalig IVV-spits Enzo Stroo per direct van FC Volendam naar TOP Oss

Enzo Stroo is op de valreep naar TOP Oss verkast. De 24-jarige spits, die als senior doorbrak bij zondag derdeklasser IVV, liet eerder vandaag (donderdag) zijn contract bij FC Volendam ontbinden.

“Ik had meteen een fijn gevoel bij TOP. De speelstijl bevalt me evenals de cultuur waarbinnen spelers zich steeds weer goed profileren. Ik heb het idee dat ik hier volledig mezelf kan zijn”, zegt Stroo op de website van zijn nieuwe club. Zijn contract bij FC Volendam, waar hij niet meer in de plannen voorkwam, werd ontbonden ‘om zijn sportieve carrière een nieuwe boost te geven’. Hij kwam tot slechts negen wedstrijden, waarin hij één keer scoorde.

De Landsmeerder – hij speelde tot 2015 voor IVV – was vorig seizoen nog goed voor vijftien doelpunten in de Jupiler League. Deze winter kon hij een Roemeens avontuur aangaan, maar besloot Stroo af te zien van een 2,5 jarig contract bij FC Botosani. Bij TOP Oss, de nummer zeven van de Keuken Kampioen Divisie, heeft de aanvalsleider voor anderhalf jaar getekend, met een optie voor nog een seizoen.

Foto: John van Geenen

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)