Home / Algemeen / VIDEO: Vrouwen Kadoelen nog puntloos

VIDEO: Vrouwen Kadoelen nog puntloos

VIDEO De vrouwen van Kadoelen wachten nog steeds op hun eerste overwinning in de eerste klasse C. Tegen Maarssen kwam Kadoelen vlak voor rust op een 1-0 voorsprong. Een mindere tweede helft zorgde er uiteindelijk voor dat de ploeg van Arie Seekles, net als vorige week met 3-2 verloor.

De wedstrijd speelde zich in de beginfase vooral af op het middenveld en er waren in de eerste 25 minuten nog geen kansen te noteren. In de 27ste minuut verscheen Esmeralda de Vlugt alleen voor de keepster van Maarssen, de 100 procent kans wist zij echter niet om te zetten in een voorsprong. IN de 38ste minuut werd een cross bal van de voet van Kimberly Aalstede gespeeld op de Vlugt die dit keer de keepster omspeelde en de 0-1 liet aantekenen.

Kadoelen - Maarssen 15092013 037

In de tweede helft voerde Maarssen de druk op. Kadoelen probeerde georganiseerd te voetballen en met de tegenstander mee te blijven lopen. In de 57ste minuut werd dit niet gedaan en de teruggelegde bal op de 16 meter werd prima ingeschoten. De 2-1 en 3-1 werd gescoord door Maarssen daar waar men bij Kadoelen niet attent genoeg was. Vlak voor tijd wist Melissa Janssen de 2-3 nog in het net te prikken door alleen goed door te gaan en de verdediging van Maarssen het nakijken te bezorgen. Niet veel later floot de scheidsrechter af en stond Kadoelen wederom met lege handen.

Kadoelen - Maarssen 15092013 005

Coach Seekles heeft ondanks de twee nederlagen vertrouwen in de komende periode. “Een betere trainingsopkomst en inzet wordt verwacht en door hard werken op zowel de trainingsavond en de wedstrijden zal het tij voor Kadoelen doen keren.”