Home / Algemeen / V&V pas na rust op schot tegen Pancratius

V&V pas na rust op schot tegen Pancratius

In de zaterdag vierde klasse C speelde Vlug en Vaardig een goede wedstrijd tegen Pancratius, dat van tevoren toch ingeschat was als een mogelijk lastige tegenstander. PA na rust kwam V&V op schot; 1-8. Bij rust stond het 0-2.

De uittrappen van doelman Redouane Krap zijn inmiddels befaamd. Zo’n geplaatste en diepe bal van hem leidde in de twintigste minuut het eerste doelpunt in. Regilio Wooding – uitblinker aan de kant van V&V – kopte de bal door naar Rachid Moufid, die voorgaf op Marco Brouwer: 0-1.

DSC07371

Even later kwam Marvin Calor voor de tweede keer alleen voor Pancratius-keeper Bas Teffer en weer wist hij niet te scoren. Net nadat een schot van aanvoerder Bas Rouwenhorst de lat geschampt had, maakte Regilio Wooding zich in de 37e minuut op het middenveld vrij, speelde de bal over de as van het veld in de voeten van Marvin Calor, die er dit keer wel raad mee wist en het tweede doelpunt scoorde (0-2).

In de 52e minuut kreeg Pancratius de eerste grote mogelijkheid toen centrumspits Asamoah op de rand van buitenspel vrij voor doelman Krap opdook, maar naast schoot. Drie minuten later gaf Andrew Burnet van rechts een harde lage voorzet, die bij de tweede paal in het doel geschoten werd door Rachid Moufid.

DSC07419

De zeer punctueel leidende scheidsrechter Ter Hoeve had pakjesavond nog in z’n hoofd, toen hij binnen een paar minuten twee cadeautjes gaf. In de 63e minuut kreeg eerst de thuisclub een penalty na een overtreding die alleen de referee waarnam. Luke Barry verzilverde dit buitenkansje (1-3). Even later gebeurde precies hetzelfde aan de overkant en schoot Marco Brouwer de strafschop onberispelijk in (1-4). Tussen beide strafschoppen in leek het nog even spannend te worden toen doelman Krap verkeerd timede met uitlopen, maar de Badhoevedorpse voorwaartsen wisten niet te scoren.

DSC07438

Daarna werd het prijsschieten voor Vlug en Vaardig. Alweer een uittrap van Redounane Krap in de 73e minuut, werd dit keer door Marco Brouwer doorgekopt naar Rachid Moufid, die de bal panklaar neerlegde voor Andrew Burnet: 1-5. Vier minuten later zette Michiel van Tilburg een aanval op, Wooding zette Calor vrij voor het doel: 1-6. In de 79e minuut werd een vrije trap van Marco Brouwer behendig door Wooding in het Pancratius-doel getikt: 1-7.

Een minuut later dook vleugelspits Samir Abouharrou alleen op voor het doel, maar de reflex van de V&V-goalie was weer voortreffelijk. In de laatste minuut zorgde Burnet voor de 1-8 eindstand.

Verslag Rien van Tilburg

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!