Home / Algemeen / V&V speelt niet goed maar gaat eenvoudig langs Sloterdijk

V&V speelt niet goed maar gaat eenvoudig langs Sloterdijk

In de zaterdag vierde klasse C heeft V&V een regelmatige 3-0 zege geboekt op Sloterdijk. De ploeg van Edwin van der Raad speelde niet goed, maar hield wel vrij eenvoudig de punten in eigen huis.

Het spel van de Ookmeerders was voor verbetering vatbaar, om het maar enigszins eufemistisch uit te drukken. Misschien was een week geen training – de lichtinstallatie weigerde dienst – hier debet aan.

In de eerste helft ging het nog wel, met een aantal mooie combinaties. Maar zodra het doel van de tegenstander in de buurt kwam, was het steeds ‘net niet’. Sloterdijk daarentegen loerde vooral op de counter. De beste kans in de eerste 44 minuten was dan ook voor Sloterdijk, toen in de achtste minuut rechtsachter Elwin Kroese – die overigens een solide wedstrijd speelde – te kort terugspeelde, de bal onderschept werd en doelman Redouane Krap redding moest brengen.

DSC07302

Sloterdijk speelde voordurend op de rand van buitenspel, veelal over de rand, maar was daardoor wel steeds dreigend, vooral met de razendsnelle vleugelspits Oulik Mabrouk. Doelman Van Kleef van Sloterdijk had, ondanks het veldoverwicht van V&V, nauwelijks iets te doen in de eerste helft. Tot op slag van rust een diepe bal van Marco Brouwer, die niet als enige niet in de wedstrijd zat, op rechts Regilio Wooding bereikte die goed inschoot: 1-0.

In de tweede helft zakte het spel van V&V naar een bedenkelijk niveau. Het aantal slordigheden nam toe en regelmatig werd de bal in de voeten van de tegenstander gespeeld. Die er overigens niet van wist te profiteren.

DSC07317

Een hoogtepunt was het tweede doelpunt van de thuisclub. De zeer bal-vaste Regilio Wooding goochelde de bal op rechts op de achterlijn langs een paar tegenstanders en gaf goed voor op Andrew Burnet, die bij de tweede paal gemakkelijk kon scoren. Daarna kwamen Marco Brouwer, Marvin Calor en Bas Rouwenhorst nog alleen voor de keeper. In het laatste geval tikte doelman Van Kleef met een prachtige duik de bal nog net naast het doel.

Aan de andere kant was de keeper van V&V de betrouwbare sluitpost die hij het hele seizoen al is. In de 62e minuut bracht hij redding toen een speler van Sloterdijk de bal voor het inschieten had. Vijf minuten voor tijd wist Marvin Calor de bal, op aangeven van Rachid Moufid, de bal nog een keer het doel in te rommelen, waarmee de 3-0 eindstand een feit was.

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zaterdag 4C.

Verslag Rien van Tilburg